Om oss

Annelie byggskills

 

  VD & Ägare
  Annelie Doverhjelm Widell
  0701-80 08 70
  annelie@byggskills.se

 

 

Det är ofta man hör människor berätta om sitt missnöje när det gäller hantverkare. Företagen kommer inte som överenskommet, priset blir inte vad de sagt, och det har tummats på kvalitén.

Jag har under flera år själv blivit otroligt besviken på alla löften som getts och som sällan har hållits, funderat på hur en bransch kan behandla sina kunder så nonchalant och ändå överleva. Hur svårt kan det vara att vårda kunder i byggbranschen, som man tvingas göra i de flesta andra branscher för att behålla sina kunder?! Under flera år drömde jag om att öppna ett byggföretag och driva det med en vision om att skapa 100% nöjda kunder. Och när jag efter tre egna stora fastighetsrenoveringar äntligen hittade hantverkarna som levde upp till mina krav och förväntningar, var det dags att göra verklighet av min dröm.

Tillsammans startade vi vårt företag BYGGSKILLS i Stockholm AB, och vi älskar det vi gör!

Vår affärsmodell är enkel - nöjda kunder ger oss nya kunder.

Vi satsar därför på att göra byggprocessen enkel och smidig, där kunden har en och samma kontaktperson som är ansvarig för hela projektet från början till slut.

Du kommer att känna dig trygg med vårt arbete och vår personal.

Vi håller genomgående en mycket hög kvalitet genom hela processen och kan möta varje tänkbart krav från dig som kund, på de arbeten vi åtar oss. Vill du ha referenser så lämnar vi gärna det till dig.

Vi lägger också stor vikt vid att alltid vara nåbara och kontinuerligt återkoppla till våra kunder. Vi finns alltid tillhands!

Självklart lämnar vi garantier på alla de arbeten som utförs, eftersom vårt mål är att du som kund och beställare ska vara trygg och nöjd med oss. Inte bara före och under arbetets gång, utan självklart även efter avslutat arbete. Dessutom vill vi ha just dig och ditt projekt som ett referensobjekt !

 

Vårt team

Vårt företag består av ett 15-tal skickliga hantverkare med olika kompetens.

Vi arbetar mycket effektivt och uppfyller alla ställda krav på svensk byggstandard och med de senaste teknikerna.

Under vintertid blir det naturligtvis fler inomhusarbeten p.g.a. väderförhållanden. T ex kök, badrum, om/tillbyggnader. Under de varmare månaderna blir det mer fokus på utomhusjobb. Då det är högsäsong för exempelvis nya altaner, dräneringar, laga tak, bygga murar, putsa fasader eller måla om hus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *